Παθολογίας & Γενικής Ιατρικής

img

Ο Παθολογικός τομέας του ΘΕΡΑΠΕΙΑ καλύπτει πλήρως τη διάγνωση και αντιμετώπιση νοσημάτων από όλο το φάσμα της εσωτερικής παθολογίας. Προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες δίνοντας λύση, έχοντας αυστηρά ασθενοκεντρική προσέγγιση, τόσο σε καθημερινά προβλήματα κοινών ασθενειών όσο και σε πολύπλοκα ιατρικά περιστατικά. Αυτό επιτελείται με την εξατομικευμένη φροντίδα των ασθενών και με την άρτια επιστημονική κατάρτιση του ιατρικού προσωπικού.

Οι γιατροί μας είναι όλοι ειδικευμένοι Παθολόγοι και έχουν τύχει ειδικών σπουδών και κατάρτισης, εστιάζοντας στην πρόληψη και την θεραπεία ασθενειών των ενηλίκων. Τουλάχιστον 3 από τα 6 χρόνια των Πανεπιστημιακών σπουδών και 5 χρόνια μεταπτυχιακής εκπαίδευσης είναι αφιερωμένα στην εκμάθηση της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας των ασθενειών που επηρεάζουν τους ενήλικες.  Οι Παθολόγοι συχνά περιγράφονται ως ΄΄οι ιατροί των ιατρών΄΄επειδή συχνά καλούνται να ενεργήσουν ως διαφορογνώστες  σε άλλους γιατρούς για να βοηθήσουν στην επίλυση δύσκολων διαγνωστικών προβλημάτων.

Οι Γενικοί Ιατροί του ΘΕΡΑΠΕΙΑ  αντίστοιχα,  έχουν τα εφόδια και τις γνώσεις να αντιμετωπίσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας μπορεί να φέρει ένας ασθενής-δεν έχει σημασία πόσο συχνό ή σπάνιο ή πόσο απλό ή σύνθετο είναι αυτό το πρόβλημα. Είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στο να δίνουν λύσεις σε δύσκολα και αινιγματικά διαγνωστικά προβλήματα και μπορούν να χειριστούν σοβαρές χρόνιες παθήσεις καθώς και καταστάσεις όπου πολλές διαφορετικές ασθένειες μπορεί να εκδηλωθούν και να προσβάλουν την ίδια στιγμή τον ασθενή.

Ωράριο λειτουργίας παθολογικού τμήματος 8πμ – 3μμ

Οι ιατροί μας εκτελούν και κατ΄οίκον επισκέψεις οποιαδήποτε ώρα παραστεί ανάγκη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22980 43222 & 6958 888888

link