Η εταιρεία

img

 

Το πολυιατρείο ΘΕΡΑΠΕΙΑ ιδρύθηκε το 2012 από τον Μικροβιολόγο Βιοπαθολόγο κο Κρυπωτό Νικόλαο.  Στόχος του πολυιατρείου είναι η κάλυψη όλων των αναγκών πρωτοβάθμιας περίθαλψης , του προληπτικού ελέγχου  και η διάγνωση παθήσεων των κατοίκων της περιοχής, με σύγχρονες ιατρικές και επιστημονικές μεθόδους.  Μέχρι την ίδρυση του πολυιατρείου, οι ανάγκες ή δεν καλύπτονταν ή ήταν υποχρεωτική η μετάβαση σε Πειραιά, Ναύπλιο, Άργος.

Ένας άλλος επίσης σημαντικός στόχος του ΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι η ενημέρωση των συνδημοτών μας σε καίρια προβλήματα πρωτοβάθμιας υγείας με την οργάνωση ημερίδων, ειδικών διαλέξεων, προβολή video κλπ.

Ενημερωθείτε από το site μας για το δίκτυό μας, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις ιατρικές ειδικότητες που μπορείτε να βρείτε στο ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22980 43222 και 22980 24222

 

ΚΡΥΠΩΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ : ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

Όλα αυτά τα χρόνια, που εργάζομαι ως μικροβιολόγος, έρχομαι σε επαφή με μεγάλο αριθμό ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, πολλές φορές σχετιζόμενα με σοβαρές ασθένειες.

Αυτό που αποκόμισα σε όλη την μέχρι σήμερα διάρκεια της επιστημονικής και επαγγελματικής μου ζωής, ήταν η ανάγκη της συνολικής αντιμετώπισης των ασθενειών αυτών.

Οι ασθενείς που μου εμπιστεύτηκαν την υγεία τους, μοιράστηκαν μαζί μου, τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους, που αφορούσαν όχι μόνο την ίδια τη φύση της ασθένειας και της θεραπείας της, αλλά γενικότερα τις μεταβολές που θα μπορούσε να επιφέρει αυτή, στην προσωπική , επαγγελματική και κοινωνική ζωή τους.

Στόχος μου σε κάθε περίπτωση, είναι η ΔΟΜΗΣΗ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, που εξελίσσεται σε σχέση ζωής, για βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας όλων μας.

link