Ακτινολογικό

imgΨηφιακή Μαστογραφία

Στο Κέντρο μας διενεργείται μόνο ψηφιακή μαστογραφία  , αξιοποιώντας μια ευρεία γκάμα πλεονεκτημάτων, όπως:

  • Τον ψηφιακό ανιχνευτή από άμορφο σελήνιο (aSe) που μετατρέπει άμεσα τις ακτίνες Χ σε ψηφιακό σήμα, χωρίς καμία άλλη μετατροπή σε ενδιάμεση μορφή ενέργειας. Λόγω της πατενταρισμένης ψηφιακής τεχνολογίας, αποτελεί τον μοναδικό πραγματικό direct digital μαστογράφο που δίνει εικόνες υψηλής ευκρίνειας.
  • Ιδανικό resolution που εξασφαλίζει πρώιμη διάγνωση μικροαποτιτανώσεων σε πολύ αρχικό στάδιο.
  • Μεγάλο μέγεθος ψηφιακού ανιχνευτή (24×29 cm), το οποίο καλύπτει όλες τις περιπτώσεις γυναικών, ώστε να αποφεύγονται συμπληρωματικές λήψεις που αυξάνουν προφανώς την ακτινική επιβάρυνση.
  • Το πατενταρισμένο κυψελοειδές HTC grid, που εξασφαλίζει ειδικά στους πυκνούς μαστούς, καλύτερη διεισδυτικότητα και μείωση της δόσης ακτινοβολίας.
  • Καινοτομικά πίεστρα που διαθέτουν δυνατότητα κλίσης, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης σε όλο το εύρος του μαστού και ανώδυνη εξέταση.
  • Ευέλικτο σύστημα υπολογιστικά υποβοηθούμενης διάγνωσης (computer aided diagnostics CAD), το οποίο όχι μόνο επισημαίνει τις ύποπτες περιοχές,
    αλλά προβάλλει και τα σαφή όρια του περιγράμματος της αλλοίωσης.

Κλασικό ακτινολογικό

Στο κλασικό ακτινολογικό, πραγματοποιούνται κάθε είδους ακτινογραφίες για τις διαγνωστικές απεικονίσεις, με την μεγαλύτερη ευκρίνεια.

                                                      Υπέρηχοι

img

Το υπερηχογράφημα είναι μια διαγνωστική μέθοδος η οποία προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση του εξεταζομένου με ανώδυνο, ακίνδυνο (χωρίς ακτινοβολία) και αναίμακτο τρόπο και χωρίς εκείνος να κάνει κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία.

Μεταβείτε στη σελίδα των υπερήχων για πλήρη ενημέρωση.

 

 

 

 

Μέτρηση οστικής πυκνότητας

Στο τμήμα αυτό καλύπτεται η ανάγκη για έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης στην οποία η μάζα των οστών του σώματος αρχίζει και μειώνεται σταδιακά. Με την μέθοδο της διπλής απορρόφησης φωτονίων (DEXA) πραγματοποιείται η έγκαιρη διάγνωση της πάθησης.

 

 

 

 

 

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22980 43222

link