Κάρτα Υγείας Club Card

Όλα υπό έλεγχο, με την κάρτα υγείας Club Card του πολυιατρείου ΘΕΡΑΠΕΙΑ

img

Ο επιβεβλημένος ετήσιος έλεγχος της υγείας μας, ο οποίος είχε ατονήσει λόγω των οικονομικών δυσχερειών, ξαναμπήκε στην ζωή μας με την κάρτα υγείας Club Card του πολυιατρείου ΘΕΡΑΠΕΙΑ.  Θέλοντας να τονίσουμε την ανάγκη προστασίας, που έχει η καλή υγεία μέσω των προληπτικών ετήσιων διαγνωστικών εξετάσεων και προσπαθώντας να βοηθήσουμε και τους λιγότερο οικονομικά ισχυρούς συνανθρώπους μας, το ικ Θεραπεία προχώρησε στην έκδοση της κάρτας υγείας Club Card, σε μία ιδιαίτερα φιλική για όλους τιμή. Η Club Card έχει ετήσια ή εξαμηνιαία ισχύ και μπορεί να ανανεωθεί κατόπιν επιθυμίας του δικαιούχου.

Η κάρτα υγείας του πολυιατρείου ΘΕΡΑΠΕΙΑ δεν έχει καμία σχέση με τις μέχρι τώρα κάρτες υγείας που κυκλοφορούσαν σε όλη την Ελλάδα. Οι καλύψεις της αφορούν την πρόληψη και όχι την νοσοκομειακή αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας όταν αυτό έχει ήδη παρουσιαστεί και ίσως είναι δύσκολο πλέον να αντιμετωπιστεί. Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις πρόληψης πραγματοποιούνται στο ι.κ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ και όχι σε κάποιο άλλο κέντρο σε μακρινή από εμάς απόσταση.

Ο κάτοχος της κάρτας λαμβάνει  ιατρικές υπηρεσίες στο πολυιατρείο ΘΕΡΑΠΕΙΑ με σημαντικά εκπτωτικές ή δωρεάν τιμές , ανάλογα με το πρόγραμμα που ισχύει.

Όσοι ενδιαφέρονται για την υγεία τους αλλά και για το πορτοφόλι τους, μπορούν να εκδώσουν την κάρτα με μία επίσκεψη στο ι.κ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ, είτε στον Πόρο είτε στον Γαλατά. Η πληρωμή για την έκδοση της Club Card μπορεί να γίνει και με πιστωτική κάρτα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας ι.κ. ΘΕΡΑΠΕΙΑ 22980 24222 και 22980 43222.

link